Met de zelfgemaakte kruiden rub geef je de Beenham een heerlijke subtiele Oosterse smaak. En de combinatie met de sinaasappelsaus geeft de beenham een extra smaakdimensie.

Een heerlijk stuk vlees dat vrij simpel is te bereiden en wat praktisch iedereen lust? Zoek dan niet verder, dit recept voor een malse Oosterse Beenham met sinaasappelsaus van de bbq is wat je nodig hebt!
Beenham is vlees gesneden uit de bil van het varken, officieel heeft Beenham een stuk bot (been) erin. Maar het wordt tegenwoordig vaak verkocht zonder been, het is een prachtig stuk vlees wat van zichzelf erg smaakvol en sappig is!
Eet smakelijk! Is dit recept voor Oosterse Beenham met sinaasappelsaus van de bbq je bevallen? Kijk dan voor meer heerlijke bbq recepten op flameonbbq.nl/bbq-recepten.
Kijk ook op Instagram
Voor meer recepten en bereidingen kun je mij ook volgen op Instagram: Instagram.com/flame_on_bbq
Dit lijkt mij een heel lekker recept voor de barbecue. Moet deze beenham met zwoerd op de barbecue?Dit voor ons kerstdiner
Hoi Sabine,
Leuk om te horen! Ik heb in dit recept gebruik gemaakt van beenham zónder zwoerd.
Veel suc6!