Wil jij ook weten hoe je Babi Pangang van krokant buikspek net zo lekker krijgt als bij de lokale Chinees? Lees dan snel verder! In dit recept ga je heerlijke Babi Pangang maken van buikspek met zwoerd én een krokante korst.

Om deze Babi Pangang van krokant buikspek net zo lekker te krijgen als bij de Chinees is het belangrijk dat je het zwoerd zo lang mogelijk onder een zoutlaag laat drogen. Hoe meer vocht het zwoerd verlies hoe krokanter de korst!
Eet smakelijk! Is dit recept voor Babi Pangang van krokant buikspek je bevallen? Kijk dan voor meer heerlijke bbq recepten op flameonbbq.nl/bbq-recepten.
Kijk ook op Instagram
Voor meer recepten en bereidingen kun je mij ook volgen op Instagram: Instagram.com/flame_on_bbq.
Hallo,
ik heb even een vraagje. Moet je als je het buikspek voor de eerste keer op de bbq legt, de zwoerd naar boven of naar onder leggen? In stap 1 staat met het zwoerd naar beneden, en bij stap 2 draai je hem om, en smeer je de vleeskant in. Maar in mijn beleving als ik hem omdraai, krijg ik de zwoerdkant aan de bovenzijde.
Graag hoor ik van u.
Met vriendelijke groet, Edgar
Het had inderdaad wat duidelijker aangegeven mogen worden, excuses ervoor. Heb de tekst aangepast, zou nu moeten lukken. Veel suc6 en eet smakelijk alvast!
Lijkt me zo heerlijk dit.😍
Is het ook zeker Ellen, geloof me je gaat ervan genieten!