Welkom op Flame on bbq.nl, in combinatie met mijn Instagram pagina wil ik je hier optimaal laten genieten van je bbq. Of je nu gebruik maakt van een luxe Kamado bbq van €1000 of een van een tientje. Het maakt niet uit, zolang je maar met plezier en liefde je gerechten bereid!

Flame on BBQ - patrick lachend naast Yakiniku grill
Geniet en bbq met plezier en liefde!

Instagram en website

Na experimenten met recepten voor o.a. spareribs, porchetta, beenham, rollade, chicken lollipops en chicken honeypops maar vooral heel veel online uitzoeken (hoe steek je een kamado aan, hoe regel je de bbq temperatuur of hoeveel houtskool moet erin!?). Kreeg ik het idee om anderen te helpen net zo veel bbq plezier te krijgen. Ik wilde anderen laten meegenieten van mijn bbq recepten, maar vooral in het maken van de juiste keuze bij het kopen van accessoires en producten welke onmisbaar (of gewoon cool zijn) bij je bbq.

En zo ontstond als eerste ‘Flame on bbq op Instagram‘. Maar omdat ik de ruimte miste om mijn ervaringen met geteste producten en bbq recepten te kunnen delen ben ik deze website gestart. Ik hoop dat je hier nog vaak terugkomt én dat je mij gaat volgen op Instagram maar vooral dat je net zoveel plezier van aan je bbq beleeft als ik!